نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی تأثیر پوترسین روی انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میوه هلو رقم مخملی
چکیده فارسی مقاله تأثیر غلظت 1 میلی‌مولار پوترسین بر عمر پس از برداشت میوه هلو رقم مخملی در دمای 1± درجه سانتی‌گراد به‌صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی به کار برده شد. میوه‌ها در محلول پوترسین با غلظت 1 میلی‌مولار و نیز آب مقطر (شاهد تر) به مدت 15 دقیقه غوطه‌ور شده و با میوه‌های تیمار نشده (تیمار خشک) به سردخانه منتقل گردیدند. در روز‌های 0، 15، 30 و 45 روز پس از شروع انبارداری سفتی بافت، مواد جامد محلول، اسیدیته قابل تیتراسیون، پی‌اچ، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و کاهش وزن میوه‌ها اندازه‌گیری شد. کاربرد پوترسین به‌طور معنی‌داری از نرم شدن میوه‌ها طی انبارداری جلوگیری نمود و باعث حفظ سفتی بافت میوه‌ها گردید به‌طوری‌که در هر سه زمان اندازه‌گیری، بیشترین سفتی مربوط به تیمار پوترسین 1 میلی‌مولار بود و کمترین میزان سفتی در روزها‌ی 30 و 45 مربوط به تیمار آب مقطر بود. همچنین استفاده از پوترسین به‌طور معنی‌داری باعث افزایش عمر انباری میوه‌ها و کاهش آب از دست دهی میوه هلو شد، به‌طوری‌که کم‌ترین کاهش وزن مربوط به تیمار پوترسین و بیشترین کاهش وزن مربوط به تیمار آب مقطر در روز 45 بود. استفاده از پوترسین تأثیر معنی‌داری بر میزان مواد جامد محلول، اسیدیته قابل تیتراسیون، پی‌اچ میوه‌ها داشت. لازم به ذکر می‌باشد تیمار پوترسین به‌صورت معنی‌داری باعث افزایش میزان ظرفیت آنتی‌اکسیدانی نسبت به سایر تیمارها گردید و بیشترین میزان را تیمار پوترسین در دوره‌ی آخر انبارداری به خود اختصاص داد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله ظرفیت آنتی‌اکسیدانی، سفتی بافت، مواد جامد محلول، اسیدیته قابل تیتراسیون

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها