|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
تأثیر تیمارهای اسانس زیره سبز و علف لیمو بر عمر پس از برداشت انگور عسکری |
|
چکیده فارسی مقاله |
بهمنظور بهبود عمر انباری انگور عسکری، آزمایشی شامل تأثیر اسانسهای گیاهی زیره سبزCuminum cyminum L. (0، 800 و 1000 میکرولیتر در لیتر)، علف لیمو Cymbopogon spp (0، 20 و 40 میکرولیتر در لیتر) و مدت زمان انباری (15، 30، 45 و 60 روز) بهصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار اجرا شد. بعد از اعمال تیمارها، تمام خوشهها در جعبههای پلاستیکی دو کیلوگرمی به سردخانه با دمای 1±2 درجه سانتیگراد و رطوبت 85- 80 درصد منتقل و نگهداری شدند. فاکتورهای مختلفی شامل درصد پوسیدگی حبهها، درصد ریزش حبهها، تازگی چوب خوشه و درصد کاهش وزن میوه اندازهگیری گردید. نتایج نشان داد که تأثیر اسانسهای گیاهی بر درصد ریزش حبهها، تازگی چوب محور خوشه و میزان کاهش وزن میوه در سطح احتمال 1% معنیدار بوده است. بر اساس نتایج این پژوهش، کاربرد اسانسهای گیاهی زیره سبز با غلظت 800 میکرو لیتر در لیتر و علف لیمو با غلظت20 میکرو لیتر در لیتر جهت بهبود عمر انباری انگور عسکری قابل توصیه است. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
اسانس، عسکری، زیره سبز، علف لیمو، عمر انباری |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|