نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی تأثیر تیمارهای اسانس زیره سبز و علف لیمو بر عمر پس از برداشت انگور عسکری
چکیده فارسی مقاله به‌منظور بهبود عمر انباری انگور عسکری، آزمایشی شامل تأثیر اسانس‌های گیاهی زیره ‌سبزCuminum cyminum L. (0، 800 و 1000 میکرولیتر در لیتر)، علف لیمو Cymbopogon spp (0، 20 و 40 میکرولیتر در لیتر) و مدت زمان انباری (15، 30، 45 و 60 روز) به‌صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار اجرا شد. بعد از اعمال تیمارها، تمام خوشه‌ها در جعبه‌های پلاستیکی دو کیلوگرمی به سردخانه با دمای 1±2 درجه سانتی‌گراد و رطوبت 85- 80 درصد منتقل و نگه‌داری شدند. فاکتورهای مختلفی شامل درصد پوسیدگی حبه‌ها، درصد ریزش حبه‌ها، تازگی چوب خوشه و درصد کاهش وزن میوه اندازه‌گیری گردید. نتایج نشان داد که تأثیر اسانس‌های گیاهی بر درصد ریزش حبه‌ها، تازگی چوب محور خوشه و میزان کاهش وزن میوه در سطح احتمال 1% معنی‌دار بوده است. بر اساس نتایج این پژوهش، کاربرد اسانس‌های گیاهی زیره سبز با غلظت 800 میکرو لیتر در لیتر و علف لیمو با غلظت20 میکرو لیتر در لیتر جهت بهبود عمر انباری انگور عسکری قابل توصیه است.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله اسانس، عسکری، زیره سبز، علف لیمو، عمر انباری

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها