|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
استفاده از عصارهی پوست سبز گردو برای افزایش دوره نگهداری مغز گردوی تازه |
|
چکیده فارسی مقاله |
مغز گردو به دلیل اسیدهای چرب غیراشباع و مواد فنولی مستعد اکسیداسیون و قهوهای شدن میباشد. هدف از این مطالعه بررسی اثر عصارهی پوست سبز گردو برای جلوگیری از اکسیداسیون چربی و حفظ خصوصیات کیفی مغز گردوی تازه در طول دورهی نگهداری می-باشد. ازاینرو، تغییرات شاخص پراکسیداسیون اسیدهای چرب گردو و تست رومیزی بررسی شدند. نتایج نشان داد که عصاره پوست سبز گردو باعث کاهش عدد پروکسید در مغز گردوی تازه شد. همچنین عصارهی پوست سبز گردو باعث حفظ خصوصیات مطلوب گردوی تازه مانند رنگ روشن پوسته، رنگ طبیعی گوشت، تردی بافت و طعم گردید. بنابراین شاید بتوان گفت استفاده از عصارهی پوست سبز گردو روشی مناسب برای نگهداری مغز گردو تازه میباشد. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
اکسیداسیون، پراکسید، تست رومیزی، تردی |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|