|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
کاهش خسارت سرمازدگی و حفظ ویژگیهای کیفی میوه انار رقم ملس ساوه با تیمارهای قبل و پس از برداشت متیل جاسمونات |
|
چکیده فارسی مقاله |
انار یکی از میوههای حساس به سرمازدگی است و نگهداری این میوه در دمای پایینتر از 5 درجه سانتیگراد منجر به ظهور علائم سرمازدگی میشود. این پژوهش بهصورت یک آزمایش ترکیبی تیمار قبل و پس از برداشت غلظتهای مختلف متیلجاسمونات (0 (شاهد)، 1/0، 2/0 و 3/0 میلیمولار) بر کاهش سرمازدگی و پارامترهای کیفی میوه انار رقم ملس ساوه انجام شد. میوهها در دمای 1±4 درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی 95-90 درصد به مدت 4 ماه نگهداری شدند. تیمار 2/0 میلیمولار متیلجاسمونات بهطور معنیداری سبب کاهش شاخص سرمازدگی و میزان نشت یونی به ترتیب به میزان 54، 20 درصد شد. همچنین میوههای انار تیمار شده با متیلجاسمونات درصد کاهش وزن، مواد جامد محلول کل و pH کمتر، ویتامین ث و اسید کل بیشتری در مقایسه با میوههای شاهد داشتند. بهطورکلی متیلجاسمونات را میتوان بهعنوان یک روش مفید و کاربردی جهت افزایش مقاومت میوههای انار به خسارت سرمازدگی و مانع کاهش ارزش تغذیهای میوهها در طی انبارمانی و در طی انتقال آنها به بازار، بهکار برد. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
انار، انبارمانی، پارامترهای کیفی، خسارت سرمازدگی و نشت یونی |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|