نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی کاهش خسارت سرمازدگی و حفظ ویژگی‌های کیفی میوه انار رقم ملس ساوه با تیمارهای قبل و پس از برداشت متیل جاسمونات
چکیده فارسی مقاله انار یکی از میوه‌های حساس به سرمازدگی است و نگهداری این میوه در دمای پایین‌تر از 5 درجه سانتی‌گراد منجر به ظهور علائم سرمازدگی می‌شود. این پژوهش به‌صورت یک آزمایش ترکیبی تیمار قبل و پس از برداشت غلظت‌های مختلف متیل‌جاسمونات (0 (شاهد)، 1/0، 2/0 و 3/0 میلی‌مولار) بر کاهش سرمازدگی و پارامترهای کیفی میوه انار رقم ملس ساوه انجام شد. میوه‌ها در دمای 1±4 درجه سانتی‌گراد و رطوبت نسبی 95-90 درصد به مدت 4 ماه نگهداری شدند. تیمار 2/0 میلی‌مولار متیل‌جاسمونات به‌طور معنی‌داری سبب کاهش شاخص سرمازدگی و میزان نشت یونی به ترتیب به میزان 54، 20 درصد شد. همچنین میوه‌های انار تیمار شده با متیل‌جاسمونات درصد کاهش وزن، مواد جامد محلول کل و pH کمتر، ویتامین ث و اسید کل بیشتری در مقایسه با میوه‌های شاهد داشتند. به‌طورکلی متیل‌جاسمونات را می‌توان به‌عنوان یک روش مفید و کاربردی جهت افزایش مقاومت میوه‌های انار به خسارت سرمازدگی و مانع کاهش ارزش تغذیه‌ای میوه‌ها در طی انبارمانی و در طی انتقال آن‌ها به بازار، به‌کار برد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله انار، انبارمانی، پارامترهای کیفی، خسارت سرمازدگی و نشت یونی

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها