نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی ارزیابی ترکیبات زیست فعال در ژنوتیپ‌های مختلف مغز گردو طی انبارمانی
چکیده فارسی مقاله گردو یکی از میوه‌های خشک باارزش غذایی بالا می‌باشد. معمولاً به دلیل درصد بالای چربی، در مدت نگهداری ترکیبات سریع دچار تغییر شده در نتیجه عطر و طعم آن تغییر می‌کند. در این پژوهش مغز گردو چهار ژنوتیپ مختلف شامل سنگی، کاغذی، نوک‌کلاغی و معمولی از نظر ترکیبات غذایی بعد از شش ماه نگهداری مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج آزمایش نشان داد فاکتورهای مورد ارزیابی به‌تدریج با گذشت زمان کاهش یافت. درحالی‌که عدد پراکسید برخلاف دیگر صفات افزایش قابل توجهی نشان داد. کمترین و بیشترین عدد پراکسید به ترتیب در ژنوتیپ‌های سنگی (14/0) و کاغذی (2/0) مشاهده شد. ژنوتیپ معمولی دارای بالاترین میزان پروتئین (3/18) و کربوهیدرات (6/19) در مقایسه با دیگر ژنوتیپ‌ها بود. درحالی‌که ژنوتیپ کاغذی کمترین مقدار این صفات را نشان داد. کمترین و بیشترین میزان فنل کل به ترتیب در ژنوتیپ‌های کاغذی و معمولی مشاهده شد. بالاترین مقدار فلاونوئید در ژنوتیپ معمولی مشاهده شد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله عدد پراکسید، اکسیداسیون، ارزش غذایی، انبارمانی، خشکبار

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها