|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
اثرات بلوغ میوه در برداشت، تیمار اتانول و زمان انبارمانی بر کیفیت پس از برداشت میوه توت سیاه (Morus alba var. nigra L.) |
|
چکیده فارسی مقاله |
اتانول یکی از موادی است که مشخص گردیده است بر کیفیت پس از برداشت محصولات باغبانی اثر دارد. این تحقیق بهمنظور تعیین اثرات غلظتهای اتانول (0، 3، 6، 12 و 24 درصد) و مرحله بلوغ میوه در برداشت بر اساس رنگ میوه (صورتی، بنفش و قرمز) بر کیفیت پس از برداشت میوههای توت سیاه انجام شد. میوههای تیمار شده در دمای 7 درجه سانتیگراد نگهداری شده و اندازهگیری در زمانهای 7، 14 و 21 روز انبارمانی انجام شد. نتایج نشان داد برهمکنش اثر اتانول و بلوغ میوه بر کل مواد جامد محلول، اسیدیته قابل تیتراسیون، نسبت کل مواد جامد محلول/ اسیدیته قابل تیتراسیون، اسید اسکوربیک، آنتوسیانین کل و مواد ایجادکننده رنگ قهوهای معنیدار بود. اثر برهمکنش سهگانه غلظت اتانول، بلوغ میوه و زمان انبارمانی بر کل مواد جامد محلول، اسیدیته قابل تیتراسیون، نسبت کل مواد جامد محلول/ اسیدیته قابل تیتراسیون، اسید اسکوربیک، نسبت آنتوسیانین کل / مواد ایجادکننده رنگ قهوهای معنیدار بود. نتایج نشان دادند عامل مهم در حفظ کیفیت میوه توت به ترتیب بلوغ میوه و غلظت اتانول میباشند. در آزمایش حاضر غلظتهای 6 و 12 درصد اتانول اثر معنیداری بر کل مواد جامد محلول، نسبت کل مواد جامد محلول/ اسیدیته قابل تیتراسیون و اسید اسکوربیک میوه توت سیاه داشتند. نتایج همچنین مشخص نمودند اثر اتانول بر کیفیت پس از برداشت میوه توت سیاه به طول دوره انبارمانی (تا 7 روز) بستگی داشت. نتایج نشاندهنده ظرفیت اتانول بهعنوان یک تیمار مناسب پس از برداشت برای میوههای توت سیاه میباشد. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
ضدعفونی سطحی، رسیدن، میوههای نرم، آنتوسیانین کل |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|