نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی اثرات بلوغ میوه در برداشت، تیمار اتانول و زمان انبارمانی بر کیفیت پس از برداشت میوه توت سیاه (Morus alba var. nigra L.)
چکیده فارسی مقاله اتانول یکی از موادی است که مشخص گردیده است بر کیفیت پس از برداشت محصولات باغبانی اثر دارد. این تحقیق به‌منظور تعیین اثرات غلظت‌های اتانول (0، 3، 6، 12 و 24 درصد) و مرحله بلوغ میوه در برداشت بر اساس رنگ میوه (صورتی، بنفش و قرمز) بر کیفیت پس از برداشت میوه‌های توت سیاه انجام شد. میوه‌های تیمار شده در دمای 7 درجه سانتی‌گراد نگهداری شده و اندازه‌گیری در زمان‌های 7، 14 و 21 روز انبارمانی انجام شد. نتایج نشان داد برهمکنش اثر اتانول و بلوغ میوه بر کل مواد جامد محلول، اسیدیته قابل تیتراسیون، نسبت کل مواد جامد محلول/ اسیدیته قابل تیتراسیون، اسید اسکوربیک، آنتوسیانین کل و مواد ایجادکننده رنگ قهوه‌ای معنی‌دار بود. اثر برهمکنش سه‌گانه غلظت اتانول، بلوغ میوه و زمان انبارمانی بر کل مواد جامد محلول، اسیدیته قابل تیتراسیون، نسبت کل مواد جامد محلول/ اسیدیته قابل تیتراسیون، اسید اسکوربیک، نسبت آنتوسیانین کل / مواد ایجادکننده رنگ قهوه‌ای معنی‌دار بود. نتایج نشان دادند عامل مهم در حفظ کیفیت میوه توت به ترتیب بلوغ میوه و غلظت اتانول می‌باشند. در آزمایش حاضر غلظت‌های 6 و 12 درصد اتانول اثر معنی‌داری بر کل مواد جامد محلول، نسبت کل مواد جامد محلول/ اسیدیته قابل تیتراسیون و اسید اسکوربیک میوه توت سیاه داشتند. نتایج هم‌چنین مشخص نمودند اثر اتانول بر کیفیت پس از برداشت میوه توت سیاه به طول دوره انبارمانی (تا 7 روز) بستگی داشت. نتایج نشان‌دهنده ظرفیت اتانول به‌عنوان یک تیمار مناسب پس از برداشت برای میوه‌های توت سیاه می‌باشد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله ضدعفونی سطحی، رسیدن، میوه‌های نرم، آنتوسیانین کل

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها