|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
تغییرات فیزیکوشیمیایی توتفرنگی رقم کامارزا طی مراحل رسیدن میوه |
|
چکیده فارسی مقاله |
ترکیبات شیمیایی مهمترین عوامل تعیینکننده کیفیت میوه توتفرنگی از نظر مصرفکننده میباشد. بررسی صفات بیوشیمی میوه توتفرنگی رقم کامارزا در مراحل مختلف رشد میوه (50 درصد رشد، سبز رشد یافته، سفید، تغییر رنگ، 50 درصد تغییر رنگ، رسیده و بیش از حد رسیده) در شرایط آب و هوایی اهواز بهصورت کشت هیدروپونیک انجام شد. نتایج نشان داد با افزایش رشد میوه مواد جامد محلول و پهاش افزایش نشان داد. اسیدیته و سفتی میوه روند کاهشی داشت. میزان مواد فنولی و فلاونوئید تا مرحله تغییر رنگ روند کاهشی نشان داد و از این مرحله به بعد روند افزایشی بود. میزان ویتامین ث در طی مراحل رسیدن افزایش یافت و در میوه رسیده میزان ویتامین ث به 42 میلیگرم در 100 گرم وزنتر رسید. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
ویتامین ث، مواد فنولی، مراحل رشد |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|