|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
تأثیر تیمارهای اسپری آب بر فلاونوئید کل و رنگ پوست میوه سیب رقم گرانی اسمیت در طی ۹۰ روز انبار سرد |
|
چکیده فارسی مقاله |
بررسی اثر متقابل متغیرهای محیطی بهویژه تغییرات رطوبت نسبی تاج درخت و شرایط انبار سرد بر واکنشهای فیزیولوژیکی و ترکیبات بیوشیمیایی میوه در طول مدت انبارداری بسیار حائز اهمیت است. در این مطالعه تیمارهای رطوبتی با استفاده از اسپری آب در چهار رژیم شامل 0 روز (شاهد)، 7 روز، 14روز، 21 روز اسپری آب بر روی تاج درختان میوه سیب ʼ گرانی اسمیت ʻ اعمال شد. میوههای مربوط به هریک از تیمارهای رطوبتی اعمالشده در طی 90 روز در انبار سرد نگهداری شدند. نتایج دادهها بهخوبی نشان داد، فلاونوئید کل پوست و گوشت میوه تحت تأثیر تیمارهای رطوبتی قرار گرفتند. در میزان فلاونوئید کل پوست در تمام تیمارهای اسپری آب بعد از 30 روز انبارداری تفاوت معنیداری مشاهده شد. دورههای انبار-داری بر کلروفیلهایa و b تأثیر معنیداری داشت. اثر متقابل تیمارهای اسپری آب و دورههای انبارداری بر رنگدانه کاروتنوئید برخلاف کلروفیل در سطح احتمال 5 % معنیدار بود. نتایج بهخوبی نشان میدهد رطوبت نسبی در طول فصل رشد بهطور مستقیم و غیرمستقیم میتواند تأثیرات قابلتوجهی بر کیفیت رنگ و خاصیت آنتیاکسیدانی در انبار سرد داشته باشد. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
متغیرهای محیطی، رشد و نمو میوه، رنگ میوه، ترکیبات فنلی |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|