نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی تأثیر تیمار‌های اسپری آب بر فلاونوئید کل و رنگ پوست میوه سیب رقم گرانی اسمیت در طی ۹۰ روز انبار سرد
چکیده فارسی مقاله بررسی اثر متقابل متغیر‌های محیطی به‌ویژه تغییرات رطوبت نسبی تاج درخت و شرایط انبار سرد بر واکنش‌های فیزیولوژیکی و ترکیبات بیوشیمیایی میوه در طول مدت انبار‌داری بسیار حائز اهمیت است. در این مطالعه تیمار‌های رطوبتی با استفاده از اسپری آب در چهار رژیم شامل 0 روز (شاهد)، 7 روز، 14روز، 21 روز اسپری آب بر روی تاج درختان میوه سیب ʼ گرانی اسمیت ʻ اعمال شد. میوه‌های مربوط به هریک از تیمار‌های رطوبتی اعمال‌شده در طی 90 روز در انبار سرد نگه‌داری شدند. نتایج داده‌ها به‌خوبی نشان داد، فلاونوئید کل پوست و گوشت میوه تحت تأثیر تیمار‌های رطوبتی قرار گرفتند. در میزان فلاونوئید کل پوست در تمام تیمار‌های اسپری آب بعد از 30 روز انبار‌داری تفاوت معنی‌داری مشاهده شد. دوره‌های انبار-داری بر کلروفیل‌هایa و b تأثیر معنی‌داری داشت. اثر متقابل تیمار‌های اسپری آب و دوره‌های انبار‌داری بر رنگدانه کاروتنوئید برخلاف کلروفیل در سطح احتمال 5 % معنی‌دار بود. نتایج به‌خوبی نشان می‌دهد رطوبت نسبی در طول فصل رشد به‌طور مستقیم و غیر‌مستقیم می‌تواند تأثیرات قابل‌توجهی بر کیفیت رنگ و خاصیت آنتی‌اکسیدانی در انبار سرد داشته باشد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله متغیر‌های محیطی، رشد و نمو میوه، رنگ میوه، ترکیبات فنلی

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها