نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی تاثیرتیمار قبل از برداشت اسپری آب بر فنل کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی در زمان برداشت میوه سیب رقم گرانی اسمیت
چکیده فارسی مقاله تغییرات رطوبت نسبی در مراحل مختلف رشد و نمو میوه می‌تواند تاثیرات مهم و قابل توجهی بر شاخص‌های کمی و کیفی میوه سیب در زمان برداشت داشته باشد. در این پژوهش اسپری آب با چهار سطح شامل صفر روز، هفت روز، چهارده روز و بیست و یک روز در گرم-ترین ساعات روز (14-17)، بعد از مرحله تمام گل بر روی درختان میوه سیب رقم گرانی اسمیت اعمال شد. نتایج نشان داد اثر تیمار‌های اسپری آب با سطوح مختلف نسبت به شاهد بر فنل کل گوشت و ظرفیت آنتی اکسیدانی کل پوست میوه در سطح احتمال 5% معنی‌دار بود. میزان فنل کل گوشت و ظرفیت آنتی اکسیدانی کل پوست میوه در تیمار اسپری آب 21 روز نسبت به سایر تیمار‌ها به‌طور معنی‌داری کم‌تر بود. به نظر می‌رسد که هر چه زمان آب پاشی بیش‌تر باشد، ممکن است موجب تاثیرات منفی بر ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه در زمان برداشت میوه شود.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله رطوبت نسبی، رشد میوه، کیفیت میوه، برداشت میوه، ظرفیت آنتی اکسیدانی

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها