|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
بررسی تأثیر مدتزمان انبار سرد بر محتوای فلاونوئید کل و شاخص پرلیم در میوه سیب رقم گرانی اسمیت |
|
چکیده فارسی مقاله |
تغییرات شاخصهای بیوشیمیایی در طول مدت نگهداری در انبار سرد میتواند تأثیرگذار در حفظ شاخصهای کیفی و ارزش غذایی تا زمان مصرف باشد. میوههای سیب رقم گرانی اسمیت بعد از 160 روز از مرحله تمام گل برداشت و بلافاصله به انبار سرد با دمای 1±5 درجه سیلسیوس و رطوبت نسبی90-85 % منتقل شدند. میوههای برداشتشده در طی چهار مرحله شامل قبل از انبار (0 روز)، 30 روز ، 60 روز و 90 روز از انبار سرد خارج و مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج تجزیه واریانس دادهها نشان داد که با افزایش زمان انبارداری pH میوه در حال افزایش است. با توجه به تغییرات شاخص پرلیم در طول مدت انبارداری علاوه بر اینکه میوهها قبل از انبار دارای کیفیت مناسبی برای انبارداری بودند، این کیفیت اولیه در این شرایط نگهداری تا 60 روز بعد از برداشت نیز حفظشده است. میزان فلاونوئید کل پوست و گوشت میوه بعد از 30 روز انبارداری افزایش معنیداری یافت. با توجه به نتایج این تحقیق سیب گرانی اسمیت بعد از 90 روز انبارداری از ارزش غذایی و کیفیت مطلوب تازه خوری و عرضه به بازار برخوردار است. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
انبار سرد، ترکیبات فنلی، کیفیت پس از برداشت، آنتیاکسیدان |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|