|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
بررسی اثر سالیسیلیک اسید و مدت انبارداری بر خصوصیات و عمر انباری میوه لیموترش |
|
چکیده فارسی مقاله |
بهمنظور بررسی اثرات غلظتهای مختلف اسیدسالیسیلیک (شاهد200،400،600پی پی ام) بر کیفیت و عمر انبارداری میوههای لیموترش با طول دوره انبارداری 15، 30 و 45 روز آزمایشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار و در هر تکرار 10میوه در آزمایشگاه مرکز تحقیقات و منابع طبیعی استان هرمزگان پیریزی شد. در طی دوران انبارداری صفاتTSS، ویتامین ث، TA، pH، وزن پوست، وزن گوشت بررسی شد. بر اساس نتایج بهدستآمده مشخص شد که با افزایش مدت انبارداری همواره از ویژگیهای کمی و کیفی محصول کاسته شد. اثر اسیدسالیسیلیک برpH در سطح 5 درصد و بر ویتامین ث در سطح یک درصد معنیدار شد که بیشترین pH آبمیوه (68/1) از تیمار 200پی پی ام اسید سالیسیلیک و کمترین اسیدیته (64/1) از تیمار 600 پیپیام اسید سالیسیلیک بدست آمد. اثر متقابل اسید سالیسیلیک و مدت انبارداری نیز بر میزان pH و ویتامین ث به ترتیب در سطح 5و1درصد معنیدار شد و برمیزان بقیه صفات مذکور غیر معنیدار بود. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
انبارداری، سالیسیلیک اسید، لیموترش |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|