|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
اثر اسید جیبرلیک و بنزیل آدنین بر کیفیت پسته تازه رقم احمدآقایی در شرایط انبار سرد |
|
چکیده فارسی مقاله |
هدف از انجام این آزمایش بررسی سطوح مختلف اسید جیبرلیک (GA) و بنزیل آدنین (BA) (0، 75 و150 میلیگرم بر لیتر) بر حفظ شاخصهای رنگ قسمتهای مختلف پسته و میزان کاهش وزن پسته تر رقم احمدآقایی در شرایط انبار سرد بود. برای این منظور آزمایشی بهصورت فاکتوریل با دو فاکتور زمان انبارمانی و تنظیمکنندهی رشد در قالب طرح کامل تصادفی با سه تکرار مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که با گذشت زمان ویژگیهای ظاهری و شاخصهای رنگ پوست سبز پسته کاهش و درصد کاهش وزن و پوسیدگی پوست سبز بهطور قابلتوجهی افزایش یافت درحالیکه تیمارهای GA و BA در مقایسه با شاهد ویژگیهای ظاهری و شاخصهای رنگ پوست سبز بهتر و درصد کاهش وزن و پوسیدگی پوست سبز کمتری داشت. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
بنزیل آدنین، پوست تر، شاخصهای رنگ، کاهش وزن |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|