نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی اثر اسید جیبرلیک و بنزیل آدنین بر کیفیت پسته تازه رقم احمدآقایی در شرایط انبار سرد
چکیده فارسی مقاله هدف از انجام این آزمایش بررسی سطوح مختلف اسید جیبرلیک (GA) و بنزیل آدنین (BA) (0، 75 و150 میلی‌گرم بر لیتر) بر حفظ شاخص‌های رنگ قسمت‌های مختلف پسته و میزان کاهش وزن پسته تر رقم احمدآقایی در شرایط انبار سرد بود. برای این منظور آزمایشی به‌صورت فاکتوریل با دو فاکتور زمان انبارمانی و تنظیم‌کننده‌ی رشد در قالب طرح کامل تصادفی با سه تکرار مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که با گذشت زمان ویژگی‌های ظاهری و شاخص‌های رنگ پوست سبز پسته کاهش و درصد کاهش وزن و پوسیدگی پوست سبز به‌طور قابل‌توجهی افزایش یافت درحالی‌که تیمارهای GA و BA در مقایسه با شاهد ویژگی‌های ظاهری و شاخص‌های رنگ پوست سبز بهتر و درصد کاهش وزن و پوسیدگی پوست سبز کمتری داشت.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله بنزیل آدنین، پوست تر، شاخص‌های رنگ، کاهش وزن

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها