نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی اثر ژل آلوئه‌ورا ترکیب شده با اسیدسالیسیلیک بر ماندگاری و خصوصیات ارگانولپتیکی میوه توت‌فرنگی
چکیده فارسی مقاله هدف از انجام این آزمایش بررسی تأثیر ژل آلوئه‌ورا و اسیدسالیسیلیک بر افزایش ماندگاری و خصوصیات ارگانولپتیکی میوه توت‌فرنگی رقم پاروس بود. این پژوهش در قالب طرح کاملاً تصادفی با 3 تکرار انجام گرفت.تیمارها شامل ژل آلوئه‌ورا در غلظت‌های صفر و 100٪، اسیدسالیسیلیک در غلظت‌های 1 و 2 میلی‌مولار، تیمارهای جداگانه و همراه، ژل آلوئه‌ورا و اسیدسالیسیلیک بود. میوه‌ها پس از تیمار درون جعبه‌های پلاستیکی درب دار قرارداده شد و به مدت 20 روز در یخچال با دمای 5 درجه سانتی‌گراد و رطوبت نسبی 85٪ ± نگهداری شدند و هر 5 روز نمونه‌برداری صورت گرفت. صفاتی از قبیل سفتی بافت، رنگ و صفات حسی میوه اندازه‌گیری گردید. کمترین رنگ به میزان 1٪ در میوه‌های تیمار شده با آلوئه‌ورا 100٪ +اسید سالیسیلیک 1 میلی‌مولار جدا و بیشترین رنگ در میوه‌‌های تیمار شده با آلوئه‌ورا 100٪ +اسید سالیسیلیک 1 میلی‌مولار همراه به مقدار (4/4٪)، مشاهده گردید. نتایج نشان می‌دهد که استفاده از تیمار آلوئه‌ورا 100٪ +اسید سالیسیلیک 1 میلی‌مولار همراه با هم در دوره انبارداری بیشترین پذیرش کلی را نشان داد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله انبارداری، رقم پاروس، پوشش، حسی

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها