|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
اثر ژل آلوئهورا ترکیب شده با اسیدسالیسیلیک بر ماندگاری و خصوصیات ارگانولپتیکی میوه توتفرنگی |
|
چکیده فارسی مقاله |
هدف از انجام این آزمایش بررسی تأثیر ژل آلوئهورا و اسیدسالیسیلیک بر افزایش ماندگاری و خصوصیات ارگانولپتیکی میوه توتفرنگی رقم پاروس بود. این پژوهش در قالب طرح کاملاً تصادفی با 3 تکرار انجام گرفت.تیمارها شامل ژل آلوئهورا در غلظتهای صفر و 100٪، اسیدسالیسیلیک در غلظتهای 1 و 2 میلیمولار، تیمارهای جداگانه و همراه، ژل آلوئهورا و اسیدسالیسیلیک بود. میوهها پس از تیمار درون جعبههای پلاستیکی درب دار قرارداده شد و به مدت 20 روز در یخچال با دمای 5 درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی 85٪ ± نگهداری شدند و هر 5 روز نمونهبرداری صورت گرفت. صفاتی از قبیل سفتی بافت، رنگ و صفات حسی میوه اندازهگیری گردید. کمترین رنگ به میزان 1٪ در میوههای تیمار شده با آلوئهورا 100٪ +اسید سالیسیلیک 1 میلیمولار جدا و بیشترین رنگ در میوههای تیمار شده با آلوئهورا 100٪ +اسید سالیسیلیک 1 میلیمولار همراه به مقدار (4/4٪)، مشاهده گردید. نتایج نشان میدهد که استفاده از تیمار آلوئهورا 100٪ +اسید سالیسیلیک 1 میلیمولار همراه با هم در دوره انبارداری بیشترین پذیرش کلی را نشان داد. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
انبارداری، رقم پاروس، پوشش، حسی |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|