|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
واکنش آنتیاکسیدان و ویژگیهای کیفی پس از برداشت میوه توتفرنگی نسبت به پوشش ژل آلوئهورا و اسیدسالیسیلیک |
|
چکیده فارسی مقاله |
بهمنظور بهبود عمر انباری توتفرنگی رقم پاروس، پژوهشی شامل تأثیر ژل آلوئهورا و اسیدسالیسیلیک انجام گرفت. آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار اجرا شد. تیمارها شامل ژل آلوئهورا در غلظتهای صفر و 100٪، اسیدسالیسیلیک در غلظتهای 1 و 2 میلیمولار ،تیمارهای جداگانه و همراه ژل آلوئهورا و اسیدسالیسیلیک بود. بعد از اعمال تیمارها، تمام میوهها در جعبههای پلاستیکی دربدار به سردخانه با دمای 5 درجه سانتیگراد و رطوبت 5 ± 85 درصد منتقل و نگهداری شدند. فاکتورهای مختلف همچون فنول کل، ظرفیت آنتیاکسیدانی، ویتامین ث و میزان آنتوسیانین میوه اندازهگیری گردید. نتایج نشان داد که اثر برهمکنش تیمارهای آلوئهورا و اسید سالیسیلیک و تیمار زمانهای مختلف انبارداری بر آنتوسیانین، فنول کل، آنتیاکسیدان میوه توتفرنگی در سطح احتمال 1% معنیدار بود. نتایج مقایسه میانگینها نشان داد که بیشترین میزان آنتوسیانین در میوههای تیمار شده با آلوئهورا 100٪ +اسید سالیسیلیک 1 میلیمولار همراه مشاهده گردید. درمجموع کاربرد آلوئهورا 100٪ +اسید سالیسیلیک 1 میلیمولار همراه با هم برای بهبود انبارداری پس از برداشت توتفرنگی رقم پاروس قابل توصیه میباشد. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
آنتوسیانین، توتفرنگی، پاروس، فنول کل، عمر انباری |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|