نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی واکنش آنتی‌اکسیدان و ویژگی‌های کیفی پس از برداشت میوه توت‌فرنگی نسبت به پوشش ژل آلوئه‌ورا و اسیدسالیسیلیک
چکیده فارسی مقاله به‌منظور بهبود عمر انباری توت‌فرنگی رقم پاروس، پژوهشی شامل تأثیر ژل آلوئه‌ورا و اسیدسالیسیلیک انجام گرفت. آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار اجرا شد. تیمارها شامل ژل آلوئه‌ورا در غلظت‌های صفر و 100٪، اسیدسالیسیلیک در غلظت‌های 1 و 2 میلی‌مولار ،تیمارهای جداگانه و همراه ژل آلوئه‌ورا و اسیدسالیسیلیک بود. بعد از اعمال تیمارها، تمام میوه‌ها در جعبه‌های پلاستیکی درب‌دار به سردخانه با دمای 5 درجه سانتی‌گراد و رطوبت 5 ± 85 درصد منتقل و نگه‌داری شدند. فاکتورهای مختلف همچون فنول کل، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی، ویتامین ث و میزان آنتوسیانین میوه اندازه‌گیری گردید. نتایج نشان داد که اثر برهم‌کنش تیمارهای آلوئه‌ورا و اسید سالیسیلیک و تیمار زمان‌های مختلف انبارداری بر آنتوسیانین، فنول کل، آنتی‌اکسیدان میوه توت‌فرنگی در سطح احتمال 1% معنی‌دار بود. نتایج مقایسه میانگین‌ها نشان داد که بیشترین میزان آنتوسیانین در میوه‌های تیمار شده با آلوئه‌ورا 100٪ +اسید سالیسیلیک 1 میلی‌مولار همراه مشاهده گردید. درمجموع کاربرد آلوئه‌ورا 100٪ +اسید سالیسیلیک 1 میلی‌مولار همراه با هم برای بهبود انبارداری پس از برداشت توت‌‌فرنگی رقم پاروس قابل توصیه می‌باشد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله آنتوسیانین، توت‌فرنگی، پاروس، فنول کل، عمر انباری

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها