نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی بررسی تأثیر لاکتات کلسیم بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه بریده‌ی گلابی رقم بارتلت
چکیده فارسی مقاله محصولات تازه بریده به دلیل مصرف آسان و ارزش غذایی بالا، بازارپسندی بالایی دارند. عملیات فرآوری جزئی موجب تخریب آنزیمی سلول‌ها و در نتیجه باعث تجزیه بیوشیمیایی بافت به شکل‌های مختلف نظیر قهوه‌ای شدن، تولید عطر و طعم نامطلوب و تخریب بافت می‌شود، لذا انجام تیمارهای مناسب برای حفظ خواص کیفی میوه‌ها از روش‌های اساسی می‌باشد. استفاده از انبار، تغییر اسیدیته، تیمارهای شیمیایی از جمله تیمار با کلسیم از راه‌هایی هستند که برای نگهداری این نوع محصولات مورداستفاده قرار می‌گیرد. بـرای جلوگیری از قهوه‌ای شدن و حفظ ویژگی‌های کیفی میوه‌ی گلابی‌های تازه بریده رقم بارتلت ایـن تحقیق بـا اسـتفاده از لاکتات کلسیم با غلظت‌های (0.، 2 و 4 درصد) انجام شد و میوه‌هـای شـاهد با آب مقطر تیمار شدند میوه‌هـای تازه بریده بعد از انجام تیمارها، بسته‌بندی و در سردخانه با دمای 1 درجـه سانتی‌گراد و رطوبت نسبی 95- 90 درصد در دو زمان 7 و 14 روز نگهداری شدند و ویژگی‌های کیفی در روز اول و روزهـای 7 و 14 بعد از انبارمانی موردبررسی قرار گرفتند نتایج بدست آمده نشان دادند که هر دو تیمار به‌طور معنی‌داری از قهوه‌ای شدن بافت میوه جلوگیری نمودند. اما بر محتوای مواد جامد محلول و pH اثر معنی‌داری نسبت به تیمار شاهد نداشتند.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله ماندگاری، مواد جامد محلول، لاکتات کلسیم، قهوه‌ای شدن

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها