هشتمین همایش ملی امنیت غذایی؛ ایده‌ها و پژوهش‌ها در مهندسی بازیافت و کاهش ضایعات کشاورزی

عنوان فارسی بررسی اثر موسیلاژ اسفرزه بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان باگت طی دوره ماندگاری
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Investigating the effect of psyllium (Plantago ovata Forsk) husk gum on physicochemical, textural and sensory properties of baguette bread during storage
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله -

-


نشانی اینترنتی http://solap.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-141-1&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله دریافت فایل مقاله
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها