|
هشتمین همایش ملی امنیت غذایی؛ ایدهها و پژوهشها در مهندسی بازیافت و کاهش ضایعات کشاورزی
|
|
|
عنوان فارسی |
بررسی اثر موسیلاژ اسفرزه بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان باگت طی دوره ماندگاری |
|
چکیده فارسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
|
|
عنوان انگلیسی |
Investigating the effect of psyllium (Plantago ovata Forsk) husk gum on physicochemical, textural and sensory properties of baguette bread during storage |
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
-
-
|
|
نشانی اینترنتی |
http://solap.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-141-1&slc_lang=fa&sid=1 |
فایل مقاله |
دریافت فایل مقاله |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|