هشتمین همایش ملی امنیت غذایی؛ ایده‌ها و پژوهش‌ها در مهندسی بازیافت و کاهش ضایعات کشاورزی

عنوان فارسی تاثیر هیدروکلوئیدهای زانتان، کربوکسی‌متیل‌سلولز و گوار بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست قالبی با چربی کاهش‌یافته در پایان دوره ماندگاری
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Effect of hydrocolloids xanthan, carboxymethyl cellulose and guar on physicochemical properties of reduced-fat set-type yogurt at the end of a cold storage period
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله زینب مهدی پور بیرگانی |
دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد

محمد حجت الاسلامی |
دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد (Islamic azad university of shahrekord)


نشانی اینترنتی http://solap.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-141-2&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله دریافت فایل مقاله
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها