سیزدهمین کنگره ملی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون ایران (مکانیک بیوسیستم 1400)

عنوان فارسی بررسی طرح‌های هندسی جدید برای میکرو‌مخلوط‌کن‌ها به‌منظور بهینه سازی اختلاط سیالات غذایی و دارویی
چکیده فارسی مقاله با پیشرفت صنایع دارویی و غذایی نیاز برای اختلاط مواد مختلف در شرایط مختلف به منظور ساخت موادی همگن افزایش یافت. ازاینرو، روش­های متفاوتی برای اختلاط بیشتر جریان­ها پیشنهاد شد. استفاده از میکرومخلوط­کن­ها از جمله موارد کارآ و مورد تأیید در این زمینه است که با پیشرفت صنعت ساخت توسعه یافت. با نیاز روزافزون صنایع، انتظار اختلاط سریع­تر و همگن­تر جریان سیال رشد یافت که یکی از عوامل توسعه میکرومخلوط­کن­ها بوده است. تغییرات هندسی میکرومخلوط­کن یک ایده مناسب برای بهبود اختلاط جریان­ها بدون اثرات چشمگیر در هزینه­های اولیه است. تحقیق حاضر در ادامه تلاش­های موجود سعی می­کند به پیشنهاد هندسه­هایی بپردازد که می­توانند از طرق مختلف به افزایش اختلاط دو جریان سرد و گرم کمک کنند. با استفاده از شبیه­سازی عددی این طرح­ها با یکدیگر مقایسه شده و طرح بهینه معرفی می­شود. نتایج نشان دادند که با تغییرات هندسی می­توان تا 5 برابر اختلاط سیالات با دماهای متفاوت را نسبت به حالت پایه بهبود داد که البته منجر به افزایش 2 برابری افت فشار نیز خواهد شد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Investigation of new geometric designs for micro-mixers in order to optimize the mixing of food and pharmaceutical fluids
چکیده انگلیسی مقاله With the development of the pharmaceutical and food industries, the need to mix different materials in different conditions in order to make homogeneous materials increased. Therefore, different methods were proposed for mixing more flows. The use of micro-mixers is one of the efficient and approved cases in this field, which was developed with the development of the manufacturing industry. With the growing need of industries, the expectation of faster and more homogeneous mixing of the fluid flow grew, which was one of the factors in the development of micromixers. Micromixer geometric variations are a good idea to improve the mixing of flows without significant effects on initial costs. The present study, in continuation of the existing efforts, tries to suggest geometries that can help increase the mixing of hot and cold flows in different ways. Using numerical simulation, these designs are compared with each other and the optimal design is introduced. The results showed that with geometric changes, the mixing of fluids with different temperatures can be improved up to 5 times compared to the basic mode, which of course, will lead to a 2-fold increase in pressure drop.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله میکرو مخلوط کن, اختلاط جریان, انتقال حرارت, یکنواختی دما, افت فشار

نویسندگان مقاله abolfazl fattahi -

Ali Vahabi -


نشانی اینترنتی http://ncame1400.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-239-1&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها