|
سیزدهمین کنگره ملی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون ایران (مکانیک بیوسیستم 1400)
|
|
|
عنوان فارسی |
بررسی تاثیر فرآیندهای مختلف استخراج در کیفیت اسانس تولیدی: مطالعه مروری |
|
چکیده فارسی مقاله |
اسانسها ترکیبات ارزشمندی هستند که به طور گسترده در بسیاری از صنایع مانند صنایع غذایی مورد استفاده قرار میگیرند. محققان جنبههای مختلفی از این مواد طبیعی از جمله فعالیتهای زیستی، اثرات سلامتی، کاربردهای بالقوه و روشهای جداسازی آنها را کشف کردهاند. از روشهای مختلف استخراج به طور سنتی برای به دست آوردن اسانسها میتوان به تقطیر با آب، تقطیر با بخار، انتشار آبی، پرس سرد و استخراج با حلال اشاره کرد که از مشهورترین روشهای سنتی برای بازیابی اسانسها از منابع آنها میباشد. روشهای متداول استخراج معمولاً زمان بر، غیر انتخابی، دارای حلال و ناکارآمد از نظر مصرف انرژی هستند. روشهای جدید با صرفهجویی در مصرف انرژی به عنوان فناوری سبز شناخته میشوند. استفاده از این روشها مانند، استخراج با کمک مایکروویو (MAE)، استخراج با کمک آلتراسونیک (UAE) و استخراج با کمک گرمایش اهمی (OHAE) در استخراج اسانسها و عصاره-های بسیاری از گیاهان توسعه یافته است. این فرآیندها با مزایایی مانند زمان کمتر و بازده انرژی بالا، دمای کمتر استخراج، تخریب کمتر، عملکرد بالاتر و همچنین انتخاب و قابلیت تولید مجدد استخراج اجزا در مقایسه با روشهای معمول همراه هستند. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
|
|
عنوان انگلیسی |
Effect of Different Extraction Processes on Quality of Essential Oil: A review |
|
چکیده انگلیسی مقاله |
Essential oils are valuable compounds that are widely used in many industries such as food industry. Researchers have discovered various aspects of these natural materials, including biological activities, health effects, potential applications and separation methods. Different methods of extraction are traditionally used to obtain essential oils, such as water distillation, steam distillation, water release, cold press and solvent extraction, which is one of the most famous traditional methods for retrieving essential oils. Common extraction methods are usually time consuming, non-selective, applying solvent and inefficient in terms of energy consumption. New methods are known as green technology are energy saving. The use of these methods, such as microwave assisted extraction (MAE), ultrasonic assisted extraction (UAE) and Ohmic heating assisted extraction (OHAE) in extraction of essential oils and extracts of many plants have been developed. These processes are associated with benefits such as less time and high energy efficiency, lower temperature extraction, lower degradation, higher performance, as well as the selection and re-extraction of components compared to conventional methods. |
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
فرآیندهای استخراج, گرمایش اهمی, گرمایش مایکروویو, اسانس, کیفیت |
|
نویسندگان مقاله |
Nastaran Latifi -
Ali Fadavi -
Mohammad Zarein -
|
|
نشانی اینترنتی |
http://ncame1400.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-362-1&slc_lang=fa&sid=1 |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|