سیزدهمین کنگره ملی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون ایران (مکانیک بیوسیستم 1400)

عنوان فارسی بررسی اثر پارامترهای برشی بر سینتیک استخراج قند از چغندرقند
چکیده فارسی مقاله در فرآیند تولید قند از چغندر قند استخراج قند با انتشار مواد درون سلولی به داخل آب طی عمل اسمز صورت می گیرد. یکی از مهمترین عوامل اثر گذار بر فرآیند انتشار مواد درون سلولی سطح نسبی و کیفیت خلال چغندرقند است. بنابراین استفاده از تیغه هایی که بیشترین سطح نسبی را در خلال ایجاد می کند اهمیت می باید. عمل انتشار نوعی انتقال جرم از بافت داخلی است بنابراین از آنجا که چغندرقند بافت ناهمگن دارد، خلال هایی با بافت متفاوت می تواند بر فرایند استخراج اثر گذار باشد. در این مطالعه اثر دو نوع تیغه لبه صاف و اره ای، ضخامت خلال در سه سطح 3، 5/4 و 6 میلی متر، جهت برش در سه سطح طولی، مورب و عرضی و زمان پیش گرمایش در سه زمان 3، 9 و 15 دقیقه بر سینتیک استخراج بررسی شد. میانگین زمان لازم برای عمل استخراج از خلال های 3 ، 5/4 و 6 میلی متری به ترتیب 25، 42 و 48 دقیقه بدست آمد.همچنین نتایج نشان داد استخراج از خلال هایی که با تیغه اره ای با ضخامت 3 میلی متر و در جهت عرضی تهیه می شوند در زمان کمتر و با شتاب بیشتری انجام می شود و می توان با بازنگری در نحوه تولید خلال، فرایند استخراج را بهبود داد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Evaluate of cutting parameters on kinetic of sugar diffusion from sugar beet tissue
چکیده انگلیسی مقاله In the process of sugar production from sugar beet, sugar is extracted by diffusion of intracellular substances into water with osmosis process. One of the most important factors that effect on the diffusion process of intracellular material is the relative surface and quality of sugar beet slices. Therefore, it is important to use the blades that create the highest relative surface. Diffusion is a type of mass transfer from the internal tissue, so because sugar beet has a heterogeneous texture, slices with different textures can effect on the extraction process. In this study, the effect of two types of blade ( flat and serrated edge), cutting thickness in three levels (3, 4.5 and 6 mm), slicing angle in three levels (0, 45 and 90 degree) and preheating time in three levels ( 3, 9 and 15 min) were studied on extraction kinetics. The average time required for extraction from 3, 4.5 and 6 mm slices was 25, 42 and 48 minutes, respectively. The results also showed that the sugar is extracting in less time and more acceleration from slices prepared with a serrated edge blade with a thickness of 3 mm in the transverse direction.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله بازده استخراج, جهت برش, چغندرقند, سینتیک, لبه تیغه

نویسندگان مقاله MARYAM Naghipour -

Mohammad Hosein Aghkhani -

Abbas Rohani -

Khalil Behzad -


نشانی اینترنتی http://ncame1400.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-311-1&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها