سیزدهمین کنگره ملی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون ایران (مکانیک بیوسیستم 1400)

عنوان فارسی مروری بر بکارگیری فناوری مایکروویو در خشک‌کردن فرآورده‌های کشاورزی و پروتئینی
چکیده فارسی مقاله امروزه با بالا رفتن سطح استانداردهای زندگی و افزایش آگاهی مردم، بکارگیری روش­های نوین نگهداری موادغذایی به منظورحفظ کیفیت­ و ارزش­های غذایی آن برای سلامت عمومی افراد در سراسر جهان ضروری است. خشک کردن بعنوان یکی از روش­های اساسی در نگهداری مواد­غذایی بشمار می­رود. روش­های سنتی خشک­کردن بدلیل زمانبر بودن، بازده کم انرژی،کاهش قابل توجه کیفیت محصول به سبب از بین رفتن عناصر ریز مغذی و تخریب رنگ و در نتیجه افزایش ضایعات محصول، چندان کارآمد نیست. این بررسی با معرفی فناوری نوین مایکروویو به منظور صرفه­جویی در مصرف انرژی، کنترل خودکار فرآیند، کاهش زمان خشک کردن، افزایش راندمان انرژی و جلوگیری از مشکلات زیست محیطی تا حدودی معایب روش­های سنتی را رفع نماید. لذا مطالعه حاضر با هدف بررسی اثرات خشک­کردن به روش مایکروویو بر روی تغییرات پارامترهای مختلف محصولات کشاورزی و پروتئینی انجام گرفته است.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی A review of the application of microwave technology in the drying of agricultural and protein products
چکیده انگلیسی مقاله Todays, with improving the living standards and increasing the people awareness, the application of new methods for food preservation in order to preserve its quality and nutritional value is essential for the public health around the world. Drying is considered as one of the fundamental methods in food storage. Traditional drying methods are not so efficient because of their time consuming, low energy efficiency, a significant reduction in the quality of product due to the loss of micronutrients ingredients and color degradation which resulting an increased product waste. This study by introduces the new microwave technology in order to save energy consumption, automate process control, reduce drying time, increase energy efficiency and prevent the environmental problems was able to some extent eliminate the disadvantages of traditional methods. Therefore, the present study aimed to investigate the effects of microwave drying on the changes of various parameters of agricultural and protein products.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله خشک کردن, مایکروویو, محصولات کشاورزی, مواد پروتئینی

نویسندگان مقاله Faroogh Sharifisn - Department of Agricultural Machinery, Faculty of Agriculture, Urmia University

Soodabeh Fatahi - Department of Agricultural Machinery, Faculty of Agriculture, Urmia University


نشانی اینترنتی http://ncame1400.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-291-1&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها