نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی ارزیابی تغییرات فصلی غلظت عناصر برگ برخی ارقام پسته شهرستان ماه‌نشان (زنجان)
چکیده فارسی مقاله بررسی وضعیت عناصر غذایی در گیاهان، روشی مؤثر در تشخیص و تعیین بهینه الگوی عناصر غذایی پرمصرف و کم‌مصرف و افزایش عملکرد و بهبود کیفیت محصولات کشاورزی است. در این راستا، پژوهش حاضر به‌منظور ارزیابی وضعیت تغذیه‌ای، تغییرات فصلی و غلظت عناصر برگ 5 رقم پسته (قزوینی، بادامی، ممتاز، احمدآقایی و کله‌قوچی) انجام شد. این مطالعه در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی با 3 تکرار در ایستگاه تحقیقات شهرستان ماه‌نشان به اجرا در‌آمد. در نهایت بررسی نتایج غلظت عناصر نیتروژن، فسفر، پتاسیم، منگنز، روی و مس نشان داد که بیشترین غلظت عناصر نیتروژن و فسفر در زمان تشکیل میوه مشاهده شد، غلظت این عناصر تا زمان پر شدن مغز میوه کاهش یافت. غلظت پتاسیم برگ تغییرات چندانی در مرحله تشکیل میوه و رشد میوه نداشت و در زمان پر شدن مغز، غلظت این عنصر کاهش پیدا کرد. بیشترین غلظت عنصر روی در زمان تشکیل میوه مشاهده شد و سپس غلظت این عنصر کاهش یافت.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله پسته، عناصر کم‌مصرف، عناصر پرمصرف

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله Majid Najafi -

Mehdi Taheri -

Esmaeil Sohrabi -


نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله دریافت فایل مقاله
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها