نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی بررسی پروتئین‌های خانواده GRAS در گردو و مقایسه آن با سایر گونه‌های گیاهی در شرایط in silico
چکیده فارسی مقاله پروتئین‌های خانواده GRAS به‌عنوان فاکتورهای رونویسی نقش‌های متنوعی در ریشه و شاخه‌های در حال تمایز و سیگنال جیبرلیک اسید در گیاهان ایفا می‌کنند. بررسی نقش این پروتئین‌ها در القای پاسخ به جیبرلین در فرآیندهای رشدی گوناگون مورد توجه محققین قرار گرفته است. هدف از این تحقیق بررسی بیوانفورماتیکی پروتئین‌های خانواده GRAS در گردو و مقایسه این پروتئین‌ها با سایر گونه‌ها، مشخص کردن خصوصیات و عملکرد این پروتئین‌ها، یافتن مکان‌های آلرژی‌زایی هر یک از این پروتئین‌ها در شرایط in silico بود. در این تحقیق زیرگروه‌های مختلف این خانواده در گردو مشخص گردید. نتایج مشخص کرد پروتئین‌های موردمطالعه هیچ سایت آلرژی‌زایی ندارند. هیچ سایت گلیکوزیلاسیونی برای این پروتئین‌ها شناسایی نشد. این پروتئین‌ها دارای سایت‌های فسفریلاسیون متعددی هستند. ساختار 3 بعدی و تعداد α-Helix و β-sheet این پروتئین‌ها در گردو مشخص گردید.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله گردو، پروتئین‌های GRAS، آلرژی‌زایی، فسفریلاسیون، گلیکوزیلاسیونی، ساختار سه‌بعدی

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله Melina Sarabandy -

Mehdi Mohseni -

Alireza Farokhzad -


نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله دریافت فایل مقاله
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها