نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی مطالعه تغییرات پرولین و مالون دآلدیید برگ‌های طالبی سمسوری تحت تأثیر نیترات پتاسیم و سوربیتول
چکیده فارسی مقاله این آزمایش به‌منظور ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات سوربیتول و نیترات پتاسیم بر برخی از ویژگی‌های فیزیولوژیکی میوه طالبی در مزرعه تحقیقاتی فجر دانشگاه باهنر کرمان در ﻗﺎﻟﺐ ﻃﺮح بلوک‌های ﮐﺎﻣﻞ ﺗﺼﺎدﻓﯽ ﺑﺎ ﺳﻪ ﺗﮑﺮار در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه شهید باهنر کرمان انجام شد. تیمارها شامل محلول‌های مختلف سوربیتول با غلظت‌های (0 و 2 و 4 میلی مولار) و نیترات پتاسیم با غلظت‌های (0 و4 و 6 قسمت در هزار) به‌صورت محلول‌پاشی برگی بودند. نتایج نشان داد که بیشترین محتوای مالون د آلدئید در میوه‌های تیمار شده با سوربیتول 4 میلی مولار و بیشترین درصد نشت یونی در میوه‌های تیمار شده با سوربیتول 2 میلی مولار و نیترات پتاسیم 4 در هزار و بیشترین میزان پرولین در برگ گیاهان شاهد به دست آمد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله سوربیتول، نیترات پتاسیم، نشت یونی، مالون د آلدئید

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله Alieh Mohseni -

Najmeh Zeinali -

Ali Maghsuodi -


نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله دریافت فایل مقاله
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها