|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
بررسی استفاده از آسکوربیک اسید و آویشن شیرازی بر تغییرات فیزیکو شیمیایی میوه به |
|
چکیده فارسی مقاله |
در این پژوهش اثر سطوح مختلف آسکوربیک اسید و آویشن شیرازی بر روی تغییرات فیزیکوشیمیایی میوه به رقم اصفهان مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش بهصورت فاکتوریل بر پایه طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار و هر تکرار با 5 میوه انجام گرفت. میوهها در مرحله بلوغ برداشت و با غلظتهای مختلف آسکوربیک اسید (صفر، 1، 5/2 و 5 پیپیام) و آویشن شیرازی (صفر، 25، 50 و 100 درصد حجمی) محلولپاشی شدند. میوهها پس از خشکشدن در هوای آزاد و پوشیده شدن با کاغذ بستهبندی در کارتنهای مقوایی قرار داده شده و در دمای 0 تا 5 درجه سانتیگراد و با رطوبت نسبی 80 تا 85 درصد به مدت یکماه نگهداری گردیدند. پس از پایان انبارداری درصد کاهش وزن میوه، درصد پوسیدگی میوه، میزان اسیدیته و میزان مواد جامد محلول مورد سنجش قرار گرفت. نتایج نشان داد کاربرد آسکوربیک اسید در مقایسه با آویشن شیرازی ضمن اینکه سبب بهبود کیفیت شیمیایی میوه در کلیۀ شاخصهای مورد اندازهگیری شد، اثر نامطلوبی بر ویژگیهای ظاهری و بازارپسندی میوه نداشت. با افزایش غلظت آسکوربیک اسید در سطح 5 پیپیام، خصوصیاتی نظیر میزان سفتی، طعم و مزه، رنگ مطلوب و درصد مواد جامد محلول افزایش یافت. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
تغییرات میوه، خصوصیات میوه، کیفیت میوه، گیاه دارویی، انبارمانی |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
Bahman Panahi -
Najmeh Soleimani -
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
دریافت فایل مقاله |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|