نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی بررسی اثرات کشت توأم بر عملکرد و اجزای عملکرد سه محصول خیار، بادنجان و فلفل دلمه‌ای در شرایط گلخانه‌ای
چکیده فارسی مقاله با هدف بررسی تأثیر کشت توأم بر عملکرد و اجزای عملکرد سه محصول عمده گلخانه‌ای، آزمایشی در گلخانه‌ی تحقیقاتی دانشگاه ولایت ایرانشهر در سال 1395 انجام گرفت. این تحقیق در قالب طرح کاملاً تصادفی با شش تیمار و سه تکرار انجام شد. در این آزمایش سه محصول خیار، بادنجان و فلفل دلمه‌ای در دو سیستم کشت خالص و توأم (گیاه اصلی به‌علاوه دو گیاه همراه) کاشته شد. در پایان شاخص‌های سرعت رشد بوته، عملکرد و تعداد میوه در واحد سطح و نیز شاخص نسبت برابری زمین (LER) مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج مطالعه حاضر نشان داد که نوع سیستم کشت، هیچ تأثیر معنی‌داری بر میزان شاخص‌های موردبررسی هیچ‌کدام از این محصولات به‌غیراز یک مورد (سرعت رشد خیار) نداشت و نسبت برابری زمین نیز مزیت نسبی را برای تولید هر سه محصول به نفع کشت خالص تعیین کرد. البته با توجه به عدم اختلاف معنی‌دار از نظر عملکرد محصول در سیستم‌های مختلف کشت، همچنان می‌توان با در نظر گرفتن ملاحظات مربوط به کاهش ریسک اقتصادی در سیستم کشت توأم، این نوع کشت را توصیه نمود.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله سیستم کشت، سرعت رشد بوته، تعداد میوه، ریسک اقتصادی، نسبت برابری زمین

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله Fazel Mirahmadi -


نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله دریافت فایل مقاله
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها