|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
بررسی تغییرات کربوهیدراتها، پرولین، پروتئین و کلروفیل تحت تأثیر کاربرد اوره در درختان نارنگی کینو |
|
چکیده فارسی مقاله |
آزمایشی بهمنظور بررسی تغییرات کربوهیدراتها، پرولین، پروتئین و کلروفیل تحت تأثیر کاربرد اوره در درختان نارنگی کینو، بهصورت اندازهگیری تکراری با 3 تکرار (3 درخت) به اجرا درآمد. فاکتورها شامل: غلظت محلول در 3 سطح (اوره در غلظتهای 0، 75/0 %، 5/1% )، زمان محلولپاشی در 3 سطح (اول دی، 15 دی، 30 دی) و در دو اندام (برگ و گره) مورد ارزیابی قرار گرفت و نمونهبرداری در سه مرحله (1 هفته، 3 هفته و 5 هفته، بعد از هر محلولپاشی) انجام شد. نتایج نشان داد که بیشترین میزان کربوهیدرات در برگ و گره، در محلولپاشی 30 دی با غلظت اوره 5/1% و محلولپاشی 15 دی بالاترین مقدار پرولین در برگ و گره را در پی داشت. محلولپاشی اوره با غلظت 5/1% در تاریخهای 15 دی و 30 دی بالاترین مقدار پروتئین در برگ و گره را نشان داد. بیشترین مقدار کلروفیل کل در برگ و گره به ترتیب بعد از محلولپاشی اوره با غلظت 5/1% در تاریخ 1 دی و محلولپاشی با اوره 75/0% در تاریخ 30 دی ملاحظه شد. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
کربوهیدرات، پرولین، پروتئین، کلروفیل، اوره |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
Fatemeh Karam nezhad -
Noorollah Moalemi -
Esmaeil Khaleghi -
Mohammad Mortazavi -
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
دریافت فایل مقاله |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|