نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی بررسی تغییرات کربوهیدرات‌‌ها، پرولین، پروتئین و کلروفیل تحت تأثیر کاربرد اوره در درختان نارنگی کینو
چکیده فارسی مقاله آزمایشی به‌منظور بررسی تغییرات کربوهیدرات‌ها، پرولین، پروتئین و کلروفیل تحت تأثیر کاربرد اوره در درختان نارنگی کینو، به‌صورت اندازه‌گیری تکراری با 3 تکرار (3 درخت) به اجرا درآمد. فاکتورها شامل: غلظت محلول در 3 سطح (اوره در غلظت‌های 0، 75/0 %، 5/1% )، زمان محلول‌پاشی در 3 سطح (اول دی، 15 دی، 30 دی) و در دو اندام (برگ و گره) مورد ارزیابی قرار گرفت و نمونه‌برداری در سه مرحله (1 هفته، 3 هفته و 5 هفته، بعد از هر محلول‌پاشی) انجام شد. نتایج نشان داد که بیشترین میزان کربوهیدرات در برگ و گره، در محلول‌پاشی 30 دی با غلظت اوره 5/1% و محلول‌پاشی 15 دی بالاترین مقدار پرولین در برگ و گره را در پی داشت. محلول‌پاشی اوره با غلظت 5/1% در تاریخ‌های 15 دی و 30 دی بالاترین مقدار پروتئین در برگ و گره را نشان داد. بیشترین مقدار کلروفیل کل در برگ و گره به ترتیب بعد از محلول‌پاشی اوره با غلظت 5/1% در تاریخ 1 دی و محلول‌پاشی با اوره 75/0% در تاریخ 30 دی ملاحظه شد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله کربوهیدرات‌، پرولین، پروتئین، کلروفیل، اوره

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله Fatemeh Karam nezhad -

Noorollah Moalemi -

Esmaeil Khaleghi -

Mohammad Mortazavi -


نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله دریافت فایل مقاله
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها