|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
تأثیر غلظتهای مختلف چیتوسان بر عمر انبارداری و کیفیت پس از برداشت میوه ذغال اخته |
|
چکیده فارسی مقاله |
میوهها از اجزای جدا نشدنی رژیم غذایی در تمامی جوامع هستند و منبع غنی از مواد مغذی مانند ویتامینها و آنتیاکسیدانها به شمار میروند. در فیزیولوژی پس از برداشت نیز استفاده از چیتوسان بهعنوان پوشش خوراکی و محافظت کنندهی بیولوژیکی در انواع میوهها استفاده میشود و به دلیل خاصیت قارچکشی، کاهندهی سرعت تنفس، افزایش دهندهی انبارمانی، محافظت کنندهی سفتی و کنترل کنندهی رشد میکروبی در سالهای اخیر رواج بیشتری پیدا کرده است. در آزمایش صورت گرفته تیمار پوششی چیتوسان با غلظتهای صفر (شاهد)، 5/0، 1 و 5/1 درصد بر روی میوههای ذغال اخته اعمال شدند و سپس میوههای تیمار شده در دمای 5 درجهی سانتیگراد انبارداری گردیده و هر 7 روز پارامترهای مختلف اندازهگیری شدند. نتایج حاصله نشان داد که بیشترین میزان مواد جامد محلول در نمونههای شاهد و روز 21، بیشترین میزان اسیدیته قابل تیتراسیون در نمونههای روز 7 و غلظت 5/1 درصد، بیشترین میزان pHدر غلظت 5/0 درصد و روز 21 و بیشترین میزان آنتوسیانین و فنل کل در غلظت 5/1 درصد و روز 21 مشاهده گردید. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
آنتوسیانین کل، ارزش غذایی، چیتوسان، ذغال اخته، فنل کل |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
Maryam Esmaili -
Asghar Ebrahimzadeh -
Hamid Hassanpour -
Mohammad Hassanpour -
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
دریافت فایل مقاله |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|