نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی تأثیر غلظت‌های مختلف چیتوسان بر عمر انبارداری و کیفیت پس از برداشت میوه ذغال اخته
چکیده فارسی مقاله میوه‌ها از اجزای جدا نشدنی رژیم غذایی در تمامی جوامع هستند و منبع غنی از مواد مغذی مانند ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها به شمار می‌روند. در فیزیولوژی پس از برداشت نیز استفاده از چیتوسان به‌عنوان پوشش خوراکی و محافظت کننده‌ی بیولوژیکی در انواع میوه‌ها استفاده می‌شود و به دلیل خاصیت قارچ‌کشی، کاهنده‌ی سرعت تنفس، افزایش دهنده‌ی انبارمانی، محافظت کننده‌ی سفتی و کنترل کننده‌ی رشد میکروبی در سال‌های اخیر رواج بیشتری پیدا کرده ‌است. در آزمایش صورت گرفته تیمار پوششی چیتوسان با غلظت‌های صفر (شاهد)، 5/0، 1 و 5/1 درصد بر روی میوه‌های ذغال اخته اعمال شدند و سپس میوه‌های تیمار شده در دمای 5 درجه‌ی سانتی‌گراد انبارداری گردیده و هر 7 روز پارامترهای مختلف اندازه‌گیری شدند. نتایج حاصله نشان داد که بیشترین میزان مواد جامد محلول در نمونه‌های شاهد و روز 21، بیشترین میزان اسیدیته قابل تیتراسیون در نمونه‌های روز 7 و غلظت 5/1 درصد، بیشترین میزان pHدر غلظت 5/0 درصد و روز 21 و بیشترین میزان آنتوسیانین و فنل کل در غلظت 5/1 درصد و روز 21 مشاهده گردید.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله آنتوسیانین کل، ارزش غذایی، چیتوسان، ذغال اخته، فنل کل

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله Maryam Esmaili -

Asghar Ebrahimzadeh -

Hamid Hassanpour -

Mohammad Hassanpour -


نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله دریافت فایل مقاله
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها