|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
مطالعه تعدادی از ویژگیهای کمی و کیفی میوه ذغالاخته (Cornus mas L.) تحت دماهای مختلف انبارداری |
|
چکیده فارسی مقاله |
میوهها غنی از آنتیاکسیدانهای طبیعی هستند که از بدن در برابر رادیکالهای آزاد و مضر اکسیژن که منجر به ایجاد سرطان و بیماریهای قلبی میشوند، حفاظت میکنند. دما یکی از فاکتورهای محیطی مؤثر در حفظ کیفیت پس از برداشت میوه میباشد که خصوصیات ظاهری و ارزش غذایی میوه را تحت تأثیر قرار میدهد. دما با تأثیر بر سرعت تنفس محصول و تسریع فرآیندهای اکسایشی و کاهشی که موجب تخریب برخی از مواد آنتیاکسیدانی گردیده و باعث افزایش سرعت فرآیند رسیدگی میوه و نهایتاً مرگ محصول میگردد. میوه ذغالاخته فرازگرا میباشد و عمر انبارمانی کوتاهی دارد. در این مطالعه پس از انتخاب میوههای ذغال-اخته تیمار پوششی چیتوسان با غلظت 1% بر روی میوهها اعمال گردید و سپس میوهها در دمای اتاق(شاهد)، 0، 5 و 10 درجه سانتیگراد نگهداری شدند. هر هفت روز یکبار از زمان شروع آزمایش نمونههای تیمار شده از سردخانه خارج شده و اندازهگیری شاخصهای مورد مطالعه صورت گرفت. نتایج حاصله نشان داد که بیشترین میزان مواد جامد محلول کل در نمونههای شاهد و روز 14، بیشترین میزان اسیدیته در تمامی دماها در روز صفر، بیشترین میزان pH در دمای 5 درجه سانتیگراد و در روز 21، بیشترین میزان فنل کل در نمونههای شاهد و در روز 21 و بیشترین میزان آنتوسیانین کل در نمونههای با دمای 10 درجه سانتی-گراد و در روز 7 وجود داشت. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
ارزش غذایی، پوشش خوراکی، دما، ذغالاخته، عمر انبارمانی |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
Mrayam Esmaili -
Asghar Ebrahimzadeh -
Hamid Hassanpour -
Mohammad Hassanpour -
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
دریافت فایل مقاله |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|