نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی استخراج و شناسایی ترکیبات شیمیایی کرفس کوهی در مرحله غنچگی
چکیده فارسی مقاله کرفس کوهی با نام علمی Kelussia odoratissima M گیاهی مهم از خانواده چتریان با ارزش دارویی، اقتصادی و اکولوژیکی در منطقه زاگرس مرکزی است. متأسفانه این گیاه به علت برداشت غیرمجاز در معرض انقراض می‌باشد. به‌منظور بررسی میزان ترکیبات شیمیایی این گیاه برای پی بردن به خصوصیات دارویی آن ابتدا از اکوتیپ شیخ علیخان در مرحله غنچه کرفس کوهی نمونه‌برداری شد. برای شناسایی ترکیبات به‌صورت بافت تازه و سالم با روش Headspace، که بهترین روش برای شناسایی بافت زنده گیاه است، استفاده شد. پس از بررسی‌های نتایج بدست آمده و مراجعه به کتب مرجع، ترکیبات عمده شیمیایی غنچه کرفس کوهی شناسایی گردید. مهم‌ترین ترکیب‌های تشکیل دهنده شامل:2-Octen-1-ol acetate α–copaene,Elixene,Z-ligustilide,,5-Pentyl cyclohexa-1,3-diene می‌باشند که حدود 63.96 درصد از ترکیبات را تشکیل می‌دهد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله ترکیبات شیمیایی، کرفس کوهی، Headspace

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله Narjes Seifipour -

Fariba Rafiei -


نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله دریافت فایل مقاله
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها