|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
میوه فیسالیس، محصولی جدید، سالم و سازگار در تناوب گلخانه |
|
چکیده فارسی مقاله |
یکی از راهکارهای اقتصادی کردن واحدهای تولیدی، ایجاد تنوع کشت و معرفی گونههای جدید و درآمدزا میباشد. فیسالیس گیاهی است کمتوقع که از سازگاری مطلوبی با بسیاری از مناطق معتدل و گرم برخوردار میباشد و بهخوبی میتواند در تناوب کشت گیاهان گلخانهای وارد گردد. ازآنجاییکه این گیاه با آفت یا بیماری خاصی مواجه نیست، نیاز به آفتکش نداشته و بنابراین یک محصول کاملاً سالم محسوب میشود. میوه این گیاه دارای اسید اسکوربیک، اسیدسیتریک و قند بوده و میزان ویتامین ث در میوه این گیاه بیشتر از لیمو و معادل دو برابر آن است. طعم این گیاه ترکیبی از توتفرنگی، آناناس و کیوی بوده که بسیار خوشطعم و موردپسند میباشد. بنابراین با توجه به شرایط کنونی شیوع سرطان و نگرانی از بابت تغذیه سالم در جیره غذایی، این گیاه بهعنوان یک محصول جدید ارگانیک و دارای خواص زیاد و خوشطعم میتواند در سبد غذایی افراد وارد گردد. یکی دیگر از محاسن این محصول ماندگاری بسیار زیاد آن میباشد، بهطوریکه به مدت 2 ماه میتوان در یخچال بدون هیچ تغییری نگهداری کرد. تاکنون تحقیقات اندک و پراکندهای روی این گیاه صورت گرفته است. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
Physalis alkekengi، ترکیبات فیزالین، گیاهان گرمسیری، خانواده بادمجانیان |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|