نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی ویژگی های میوه در پنج ژنوتیپ برتر از گلابی های بومی شمال کشور (خوج)
چکیده فارسی مقاله لازمه ازدیاد و تولید تجاری گلابی بومی شمال کشور (خوج)، شناسایی و معرفی ژنوتیپ‌ها و ارقام برتر آن می‌باشد. برای این منظور ارزیابی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه در ژنوتیپ‌های موجود اجتناب ناپذیر است. در این تحقیق ویژگی‌های میوه در پنج ژنوتیپ منتخب از خوج-های استان گیلان شامل آمرود درشت، خوج گرد رحیم آباد، خال اشکن 1، موسی خوج سنگر و خال اشکن 2 مورد ارزیابی قرار گرفت. ژنوتیپ‌های ارزیابی شده از نظر صفات میوه متفاوت بودند. بزرگترین و سنگین ترن میوه را رقم خال اشکن 1 داشت. موسی خوج زود‌رس‌ترین ژنوتیپ و خال اشکن 2 دیررس‌‌ترین ژنوتیپ بود. هر پنچ ژنوتیپ دارای بازار پسندی و اهمیت تولید تجاری می‌باشند.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله استان گیلان، تولید تجاری، گلابی محلی

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها