|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
بررسی تغییرات حاصل از القای تنش شوری بر میزان پروتئین کل و فعالیت برخی آنزیمهای آنتیاکسیدانی برگ در دو رقم انجیر، ’کشکی ‘ و ’رونو‘در شرایط کشت بافت |
|
چکیده فارسی مقاله |
در این پژوهش اثر سطحهای مختلف شوری در شرایط کشت بافت بر دانهالهای دو رقم انجیر ’کشکی‘ و ’رونو‘ با هدف ارزیابی میزان تحمل آنها به تنش شوری و بررسی برخی فعالیت آنتیاکسیدانی دانهالها انجام شد.تیمارهای مورد استفاده شامل 4 سطح شوری شامل0، 40، 80 و 120 میلیمولار کلرید سدیم در محیط کشت MS و2 رقم انجیر، بهصورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کامل تصادفی با 5 تکرار و در هر تکرار 2 دانهال انجام شد. پس از گذشت 20 روز از انجام آزمایش، اندازهگیریهای مختلف انجام شد و نتایج نشان داد با افزایش غلظت نمک کلرید سدیم در محیط کشت، فعالیت آنزیمهای SOD، CAT، GPX، افزایش داشت، و میزان پروتئین کل کاهش یافت. با توجه به یافتههای این پژوهش رقم ’کشکی‘ نسبت به رقم ’رونو‘ از تحمل بیشتری نسبت به تنش شوری برخوردار بود |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
انجیر، تنش شوری، کلرید سدیم ، آنزیم SOD، CAT، GPX |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|