نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی بررسی تغییرات حاصل از القای تنش شوری بر میزان پروتئین کل و فعالیت برخی آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی برگ در دو رقم انجیر، ’کشکی ‘ و ’رونو‘در شرایط کشت بافت
چکیده فارسی مقاله در این پژوهش اثر سطح‌های مختلف شوری در شرایط کشت بافت بر دانهال‌های دو رقم انجیر ’کشکی‘ و ’رونو‘ با هدف ارزیابی میزان تحمل آن‌ها به تنش شوری و بررسی برخی فعالیت آنتی‌اکسیدانی دانهال‌ها انجام شد.تیمارهای مورد استفاده شامل 4 سطح شوری شامل0، 40، 80 و 120 میلی‌مولار کلرید سدیم در محیط کشت MS و2 رقم انجیر، به‌صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کامل تصادفی با 5 تکرار و در هر تکرار 2 دانهال انجام شد. پس از گذشت 20 روز از انجام آزمایش، اندازه‌گیری‌های مختلف انجام شد و نتایج نشان داد با افزایش غلظت نمک کلرید سدیم در محیط کشت، فعالیت آنزیم‌های SOD، CAT، GPX، افزایش داشت، و میزان پروتئین کل کاهش یافت. با توجه به یافته‌های این پژوهش رقم ’کشکی‘ نسبت به رقم ’رونو‘ از تحمل بیشتری نسبت به تنش شوری برخوردار بود
کلیدواژه‌های فارسی مقاله انجیر، تنش شوری، کلرید سدیم ، آنزیم SOD، CAT، GPX

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها