|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
تأثیر میکوریزا و فسفر بر شاخص کلروفیل و پرولین توتفرنگی تحت تنش شوری |
|
چکیده فارسی مقاله |
این پژوهش با هدف بررسی تأثیر میکوریزا و فسفر بر میزان شاخص کلروفیل و پرولین توتفرنگی تحت تنش شوری اجرا گردید. آزمایش بهصورت فاکتوریل با سه عامل میکوریزا، فسفر و شوری در قالب طرح پایه کاملاً تصادفی اجرا شد. تیمارهای قارچی شامل دو گونه میکوریزا همزیست G.m. و G.i. و شاهد بودند. تیمار شوری در سه سطح 5/1، 3 و 5/4 دسی زیمنس بر متر کلرید سدیم و تیمار فسفر در سه سطح صفر، 40 و 80 میلیگرم در کیلوگرم خاک اجرا شد. نتایج نشان داد افزایش شوری موجب کاهش شاخص کلروفیل و افزایش میزان پرولین میگردد. اما کاربرد مستقل فسفر به میزان 80 میلیگرم در کیلوگرم و تیمار مستقل قارچ G.m. تأثیر مثبتی بر کلروفیل و میزان پرولین داشتند. اثر متقابل تیمار قارچ G.m. همراه با فسفر به میزان 80 میلیگرم در کیلوگرم بیشترین میزان کلروفیل را در کمترین سطح شوری و بیشترین میزان پرولین را در بالاترین سطح شوری بهدست آمد. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
پرولین، کلریدسدیم، کلروفیل، سوپرفسفات تریپل، Glumus mossea، Glumus intraradices |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|