نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی تأثیر میکوریزا و فسفر بر شاخص کلروفیل و پرولین توت‌فرنگی تحت تنش شوری
چکیده فارسی مقاله این پژوهش با هدف بررسی تأثیر میکوریزا و فسفر بر میزان شاخص کلروفیل و پرولین توت‌فرنگی تحت تنش شوری اجرا گردید. آزمایش به‌صورت فاکتوریل با سه عامل میکوریزا، فسفر و شوری در قالب طرح پایه کاملاً تصادفی اجرا شد. تیمارهای قارچی شامل دو گونه میکوریزا هم‌زیست G.m. و G.i. و شاهد بودند. تیمار شوری در سه سطح 5/1، 3 و 5/4 دسی زیمنس بر متر کلرید سدیم و تیمار فسفر در سه سطح صفر، 40 و 80 میلی‌گرم در کیلوگرم خاک اجرا شد. نتایج نشان داد افزایش شوری موجب کاهش شاخص کلروفیل و افزایش میزان پرولین می‌گردد. اما کاربرد مستقل فسفر به میزان 80 میلی‌گرم در کیلوگرم و تیمار مستقل قارچ G.m. تأثیر مثبتی بر کلروفیل و میزان پرولین داشتند. اثر متقابل تیمار قارچ G.m. همراه با فسفر به میزان 80 میلی‌گرم در کیلوگرم بیش‌ترین میزان کلروفیل را در کم‌ترین سطح شوری و بیش‌ترین میزان پرولین را در بالاترین سطح شوری به‌دست آمد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله پرولین، کلریدسدیم‌، کلروفیل، سوپرفسفات تریپل، Glumus mossea، Glumus intraradices

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها