|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
تأثیر کاربرد برگی کلات آهن و اوره بر تشکیل میوه، عملکرد و محتوای قند و فنول انگور |
|
چکیده فارسی مقاله |
یکی از روشهای افزایش عملکرد و حصول به محصول با کیفت بالا کاربرد غلظتهای مناسب عناصر تغذیهای است. قلیایی بودن خاک یکی از موانع اصلی کاهش جذب عناصر میباشد که کمبود ناشی از آن میتواند با کاربرد برگی عناصر تا حدی جبران شود. بهمنظور افزایش تشکیل میوه، عملکرد و برخی صفات کیفی میوه، اثر ترکیبی اوره و کلات آهن هرکدام در سه سطح (0، 5/0 و 1 درصد) در یک باغ انگور بیدانهسفید واقع در روستای بهاره ملایر به-صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی بررسی شد. محلولپاشی طی سه مرحله شامل یک هفته قبل از گلدهی، دو هفته بعد از ریزش گلها و پنچ هفته بعد از ریزش گلها روی تاکها انجام شد. بر اساس نتایج اثرات متقابل اوره و آهن بر همه شاخصها معنی-دار شد. بیشترین درصد تشکیل میوه و عملکرد تاکها با تیمار اوره 1% در ترکیب با آهن 1% حاصل شد و کمترین مقدار این شاخصها مربوط به سطح یک اوره و سطح یک آهن بود. بیشترین مقدار مواد جامد محلول (قند) با آهن 1% بهتنهایی یا در ترکیب با اوره 1% مشاهده شد. محتوای فنول کل در تیمار آهن 5/0 و 1% بهتنهایی بیشتر از سایر تیمارها بود. بیشترین مقدار فلاونوئید با کاربرد سطوح متوسط اوره و کلات آهن بدست آمد. نتایج نشان داد که با کاربرد سطوح بالای آهن و اوره میتوان حداکثر عملکرد را داشت درصورتیکه برای داشتن میوه با کیفیت و خصوصیات آنتیاکسیدانی بیشتر کاربرد غلظتهای متوسط این کودها کفایت میکند. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
انگور، تغذیه درختان، عملکرد، فنول، غلظت بهینه |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|