|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
اثر محلولهای غذایی مختلف بر تولید ریحان سبز (Ocimum basilicum L.) در گلخانه |
|
چکیده فارسی مقاله |
ریحان با نام علمی Ocimum basilicum L. از خانوادهی Lamiaceae بهعنوان گیاهی دارویی، ادویهای و همچنین بهعنوان سبزی تازه استفاده میشود. پرورش سبزیها در گلخانه به دلیل سودمندیهای بسیاری مانند کنترل تغذیهی گیاه، کاهش آفات و بیماریها و افزایش کمیت و کیفیت محصول نسبت به کشت خاکی در حال گسترش است. تحقیق حاضر بهمنظور بررسی اثر 4 نوع محلول غذایی تهیه شده بر پایهی محلول کوئیک که از نظر میزان نیترات و پتاسیم متفاوت هستند، برای تغذیهی ریحان سبز در بستر کشت کوکوپیت و پرلیت با 3 تکرار انجام شد. نتایج حاصل از تجزیهی واریانس دادهها در آزمایش نشان داد که تیمار محلولهای غذایی تأثیر معنیدار روی صفات ارتفاع گیاه، میانگین تعداد برگ در هر گیاه و شاخص کلروفیل برگ دارد. بهطوریکه بیشترین شاخص کلروفیل برگ و میانگین تعداد برگ در هر گیاه، در تیمار محلول غذایی 4 مشاهده شد و کمترین آنها در تیمار محلول غذایی 2 مشاهده گردید. بین ارتفاع گیاه اختلاف معنیداری بین تیمارها مشاهده شد، که بیشترین ارتفاع گیاه مربوط به تیمار محلول غذایی 4 و کمترین آن در تیمار محلولهای غذایی 1 و 2 بود. همچنین اختلاف معنیداری در قطر ساقه بین تیمارها مشاهده نشد. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
آمونیوم، پتاسیم، کشت بدون خاک، نیترات |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|