|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
تحلیل جایگاه نانوتکنولوژی در کشاورزی با تأکید بر نانو کودها |
|
چکیده فارسی مقاله |
فناوری نانو با تغییر و اثرگذاری در فرمولاسیون کودها و تولید موادی با ویژگیهای مناسب و منحصربهفرد (نانو کودهای شیمیایی، نانو کودهای آلی و نانو کودهای بیولوژیک) میتواند نقش مهمی را در این زمینه ایفا کند. استفاده از این فناوری در تولید کود، سبب افزایش کمیت و کیفیت گیاهان و کاهش روند تخریب محیطزیست با تولید کودهای کندرها و هوشمند میگردد. نانوتکنولوژی یکی از ابزارهای مهم در کشاورزی نوین بوده و نیروی محرکه اقتصادیتر شدن کشاورزی پایدار و تولید غذای حفاظت شده در آینده از طریق فراهم آوردن عوامل شیمیایی جدید و مکانیسمهای نوین تحویل آنها، در جهت بهبود تولیدات کشاورزی و امید به کاهش مصرف سموم و مواد شیمیایی است. فناوری نانو در جهت ارتقاء راندمان تغذیه و کودهای شیمیایی در کشاورزی با تغییر و اثرگذاری در فرمولاسیون کودها و تولید موادی با ویژگیهای مناسب و منحصربهفرد، پتانسیل بینظیری داشته است. افزایش تولید و کاهش مصرف کودهای شیمیایی از تواناییهای فناوری نانو در تغذیه گیاهی است. با توجه به مزایای استفاده از فناوری نانو، به نظر میرسد در آینده نزدیک حجم قابل توجهی از تبادلات تجاری نصیب محصولات و تسهیلات فناوری نانو گردد. با وجود تنوع محصولات وارد شده به بازار این فناوری، همانند کلیه فناوریهای نو، نقش توسعه فناوری نانو در تغذیه گیاهی در بین گروههای هدف و پذیرش آن و همچنین تعیین اثرات فیزیولوژیک و جانبی کاربرد آنها، نیاز به تکمیل بررسیهای علمی و صنعتی دارد. در تحقیقات اولیه انجام شده بر نانوکودهای تجاری در گیاهان، نشان دهنده پتانسیل خاص این تکنولوژی نوین در تغییر و بهبود عملکرد کمی و کیفی گیاهان بوده است. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
پتانسیل، تغذیه گیاهی، راندمان |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|