|
نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران
|
|
|
عنوان فارسی |
بررسی کارایی تغذیه بیولوژیک بر آویشن باغی در شرایط زراعی |
|
چکیده فارسی مقاله |
بهمنظور بررسی تأثیر باکتریهای مختلف بر آویشن باغی Thymus vulgaris آزمایشی در سالهای 1387 تا 1389 در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با 3 تکرار در منطقه شهمیرزاد استان سمنان انجام شد. تیمارهای باکتریایی در هفت سطح شامل: باکتری سودوموناس پوتیدا (2سویه)،باکتری ازتوباکتر کوروکوکوم (2 سویه)، باکتری آزوسپیریلوم لیپوفروم (2 سویه) و تیمار فاقد باکتری(شاهد) بودند. ویژگیهای مورد بررسی شامل: وزن خشک اندام رویشی تک بوته، عملکرد خشک اندام هوایی، وزن خشک ریشه و نسبت وزن خشک اندام هوایی به ریشه، بازده و عملکرد اسانس و میزان عناصر NPK در اندام هوایی گیاهان بود. نتایج این پژوهش نشان داد که کاربرد باکتری سودوموناس پوتیدا سویه 1 و 2 به ترتیب منجر به 26 و 18 درصد افزایش در عملکرد خشک اندام هوایی و همچنین 119 و 72 درصد افزایش در عملکرد اسانس گیاه آویشن باغی در مقایسه با تیمار شاهد شدند. نتایج این پژوهش علاوه بر نشان دادن پتانسیل باکتریهای ریزوسفری در افزایش عملکرد اندام هوایی و اسانس در کشت ارگانیک آویشن باغی، مؤید اختصاصی بودن برهمکنش گیاه و باکتریهای ریزوسفری محرک رشد نیز بود. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
کود بیولوژیک، جذب مواد مغذی، اسانس، کشاورزی پایدار |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.irhc2017.org |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|