نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران

عنوان فارسی بررسی نسبت‌های مختلف آمونیوم محلول غذایی بر صفات رشدی و فیزیولوژیکی گوجه فرنگی در شرایط هیدروپونیک
چکیده فارسی مقاله بذرهای گوجه فرنگی رقم نیوتن ابتدا در سینی‌های کشت حاوی ورمیکولیت ریز کشت شده و پس از یک ماه محلول‌دهی نشاءهای یکنواخت انتخاب و به اسلب‌های 10 لیتری منتقل شد. پس از ظهور برگهای حقیقی سوم و چهارم گیاهان به داخل اسلب‌ها منتقل شدند و اعمال تیمارها بر روی گیاهان انجام شد. تیمارها شامل: غلظت‌های مختلف نیتروژن آمونیومی (0، 5/0، 1، 5/1 و 2 میلی مولار) از مجموع 5 میلی مولار نیتروژن بود. از سولفات آمونیوم برای تیمار آمونیوم استفاده شد. نهایتاً در انتهای فصل رشد نمونه‌برداری از گیاهان جهت اندازه‌گیری عناصر انجام شد. نتایج نشان داد که به جز فاکتور سطح برگ که غلظت آمونیوم دو میلی مولار باعث افزایش معنی داری در سطح برگ شده است در سایر فاکتورها بین غلظت 0 تا 2 میلی مولار آمونیوم اختلافی مشاهده نشده است. که نشان از غیر سمی بودن آمونیوم تا 2 میلی مولار برای گوجه فرنگی است.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله آمونیوم، فیزیولوژیک، گوجه فرنگی

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://www.irhc2017.org
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها