هشتمین همایش ملی امنیت غذایی؛ ایده‌ها و پژوهش‌ها در مهندسی بازیافت و کاهش ضایعات کشاورزی

عنوان فارسی مطالعه اثر افزودن نانولیپوزوم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر آب نمکی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Study of the Effect of Nanoliposome Addition on Physicochemical properties of brine Cheese
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله -

-

-


نشانی اینترنتی http://solap.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-140-1&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله دریافت فایل مقاله
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها