هشتمین همایش ملی امنیت غذایی؛ ایده‌ها و پژوهش‌ها در مهندسی بازیافت و کاهش ضایعات کشاورزی

عنوان فارسی تاثیر عصاره آبی نعناع فلفلی بر میکروبهای عامل فساد در سس مایونز
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی The effect of water extracts of peppermint(mentha piperita) on microbial spoilage in mayonnaise
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله -

-

-


نشانی اینترنتی http://solap.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-132-1&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله دریافت فایل مقاله
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها