هشتمین همایش ملی امنیت غذایی؛ ایده‌ها و پژوهش‌ها در مهندسی بازیافت و کاهش ضایعات کشاورزی

عنوان فارسی مروری بر شرایط تشکیل آکریل آمید در غذا
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی A review of the formation conditions of acrylamide in food
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله -

-


نشانی اینترنتی http://solap.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-120-1&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله دریافت فایل مقاله
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها