سیزدهمین کنگره ملی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون ایران (مکانیک بیوسیستم 1400)

عنوان فارسی بررسی خواص کیفی و مکانیکی (سفتی) میوه گلابی طی دوره انبارداری و در شرایط دمایی انبارداری متفاوت
چکیده فارسی مقاله دوره انبارداری- سفتی-تغییرات دما-گلابی-مواد جامد محلول.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Evaluation of qualitative and mechanical properties (firmness) of pear fruit during storage and in different storage temperature conditions
چکیده انگلیسی مقاله temperature qualitative
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله دوره انبارداری- سفتی-تغییرات دما-گلابی-مواد جامد محلول.

نویسندگان مقاله -

-

-

-


نشانی اینترنتی http://ncame1400.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-214-2&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها