|
سیزدهمین کنگره ملی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون ایران (مکانیک بیوسیستم 1400)
|
|
|
عنوان فارسی |
بررسی خواص کیفی و مکانیکی (سفتی) میوه گلابی طی دوره انبارداری و در شرایط دمایی انبارداری متفاوت |
|
چکیده فارسی مقاله |
دوره انبارداری- سفتی-تغییرات دما-گلابی-مواد جامد محلول. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
|
|
عنوان انگلیسی |
Evaluation of qualitative and mechanical properties (firmness) of pear fruit during storage and in different storage temperature conditions |
|
چکیده انگلیسی مقاله |
temperature qualitative |
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
دوره انبارداری- سفتی-تغییرات دما-گلابی-مواد جامد محلول. |
|
نویسندگان مقاله |
-
-
-
-
|
|
نشانی اینترنتی |
http://ncame1400.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-214-2&slc_lang=fa&sid=1 |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
دوره مرتبط |
کنفرانس مرتبط |
فهرست کنفرانس ها
|