سیزدهمین کنگره ملی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون ایران (مکانیک بیوسیستم 1400)

عنوان فارسی بررسی امکان استفاده از امواج تراهرتز در کیفیت سنجی محصولات کشاورزی و صنایع غذایی
چکیده فارسی مقاله کیفیت وسنجی محصولات کشاورزی یکی از دغدغه های مهم در صادرات و مصرف می باشد.انجام وسنجش کیفیت با کمک حواس پنجگانه دارای هزینه زیاد و زمان بر می باشد.برای اطمینان به مصرف کنندگان برای ایمن بودن مصرف محصولات غذایی ، به یک روش تشخیص ایمن ، سریع ، قابل اعتماد و غیر مخرب نیاز است. امواج THz که دارای خصوصیات مایکروویو و مادون قرمز است ، می تواند در بسیاری از بسته بندی ها مورد استفاده در کشاورزی و صنایع غذایی نفوذ کرده ونقاط ضعف محصول را نمایان کند. با توجه به پیشرفت های فن آوری در سالهای اخیراستفاده از قابلیت جذب و انعکاس امواج و همچنین استفاده از تصویربرداری طیفی THz سرعت تشخیص ناخالصی در مواد غذایی امکان پذیر شده است. در سالهای اخیر ، نشان داده شده است که تصویربرداری THz به عنوان ابزاری غیر مخرب در حال ظهور برای بازرسی مواد غذایی از پتانسیل بالایی برخوردار است. طیف سنجی THz از نظر کیفی و کمی محصولات غذایی کمک شایانی می تواند به بازرسی و کنترل کیفیت انجام دهد. از دیگر کاربردهای فناوری THz در صنایع غذایی می توان به تشخیص ترکیبات سمی اشاره کرد. در این مقاله نقاط قوت و ضعف این روش با نگاهی به دورنمای این فناوری مورد بحث قرار میگیرد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Investigating using THZ method for quality assessment of agro-food products
چکیده انگلیسی مقاله Quality and measurement of agricultural products is one of the major concerns in exports and consumption. Performing and measuring quality with the help of the five senses is costly and time consuming. A safe, fast, reliable and non-destructive diagnostic method is needed to reassure consumers about the safety of food products. THz waves, which have microwave and infrared properties, can penetrate many packages used in agriculture and food industry and highlight the weaknesses of the product. Due to technological advances in recent years, the use of the ability to absorb and reflect waves as well as the use of THz spectral imaging has made it possible to quickly detect impurities in food. In recent years, THz imaging has been shown to have great potential as an emerging non-destructive tool for food inspection. THz spectroscopy in terms of quality and quantity of food products can be a great help in inspection and quality control. Other applications of THz technology in the food industry include the detection of toxic compounds. In this article, the strengths and weaknesses of this method are discussed by looking at the perspective of this technology.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله امواج THz,آزمون های غیر مخرب,کیفیت سنجی,طیف سنجی

نویسندگان مقاله -

-


نشانی اینترنتی http://ncame1400.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-289-1&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   دوره مرتبط   |   کنفرانس مرتبط   |   فهرست کنفرانس ها